JesusKristus.Net

Vem Är Jesus Kristus?
Varför Blir Man En Lärjunge Till Jesus Kristus?


Du får nu en möjlighet att veta mer om Gud genom att du blir uppmuntrad till att läsa Bibeln som är väldigt tillgänglig i tryckt och även och inte minst digital form på och via nätet. 


Den här sajten gör anspråk på att kunna få dig att tänka till. Men det är bara möjligt om du läser Bibeln på ett mycket seriöst sätt och ber till Gud, allas vår Skapare. Vikten att veta vem Jesus Kristus är helt avgörande för att din tro skall grundas på något som går att verifiera hur pass sant det är.


Du erbjuds inte religiöst önsketänkande här. Det handlar heller inte någon avancerad eller primitiv form av skrock and roll pryl jag vill dra in dig i eller få dig att övertala dig själv om. Det här är mellan dig och Gud. Sedan att du kan behöva en viss vägledning framgår när du läser i Bibeln. Men se upp vem du har att göra med, inklusive dig själv. (läs mer)


Edouard Askmo


Om Du Vill Främja Eller Och Få Uppdateringar Om Ämnet/Temat:

Registrera på följande sajter och referera till den här sajten:

Den 3:e April 2020

Välja Mellan Pest Och Kolera I Afrikanska Länder Just Nu!

För att undvika spridning av coronaviruset så låter man folk svälta. Det är inte ett bra val även om det kan tyckas vara ett oundvikligt val för regeringar i Afrikanska länder. Man försöker på internationell nivån att hjälpa de fattigaste länder i Afrika och även i andra fattiga länder i världen.